Mourinho vol lof over inzet Hazard: "Hij gaf alles"

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Mourinho vol lof over inzet Hazard: "Hij gaf alles"
Foto: © SC

Eden Hazard was gisteren de matchwinnaar voor Chelsea in het duel tegen Swansea. Zijn manager José Mourinho was achteraf bijzonder tevreden over de prestatie van de Rode Duivel.

Chelsea kende gisteren een behoorlijk lastige namiddag en haalde het uiteindelijk met het kleinste verschil. Hazard zorgde halfweg de eerste helft voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Mourinho had vooral lof voor de inzet van onze landgenoot. “Hij gaf alles en zijn laatste actie van de match was een verdedigende actie in onze zestien, om de linksback van Swansea af te stoppen bij een echt gevaarlijke situatie. The kid was uitgeput toen ik hem naar de kant haalde omdat hij drie dagen geleden ook een intense match speelde.”

De coach van Chelsea had het ook over het feit dat zijn team telkens nipte zeges behaalt en er nauwelijks in slaagt rustig een partij uit te spelen. “Elke match laten ze mij sterven. Ik ben telkens vermoeid op het einde van de match. Aan de rust zouden we een comfortabele voorsprong moeten gehad hebben.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties