Vlam jij mee naar Zwolle?
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Vlam jij mee naar Zwolle?
Foto: © SC

Op woensdag 12 februari moeten onze voetbalsters op bezoek bij Nederland. Het gaat hier om een belangrijke WK- kwalificatiewedstrijd. De KBVB en de Flames willen daarom zoveel mogelijk supporters mobiliseren om hen aan te moedigen. Vlam jij mee?

De Belgian Red Flames doen er alles aan om het WK 2015 in Canada te halen. Voorlopig werd enkel in Noorwegen verloren en doen de Belgen met 9 op 12 nog volop mee voor plek 1. Ook Nederland heeft 9 op 12, dus winnen in Nederland is met het oog op de tweede plaats in de poule levensbelangrijk.

Het duel gaat door in Zwolle, in het Noorden van Nederland. Toch willen de Red Flames zoveel mogelijk fans uit België verwelkomen. Daarom worden er 9 bussen ingelegd die vertrekken vanop verschillende plaatsen in België, aan de grote stadions in België (Sclessin, Astridpark, Ghelamco Arena, Jan Breydel, Den Dreef, Den Bosuil, Koning Boudewijnstadion, het Lisp en Charles Tondreau). Voor slechts 10 euro krijgt u de rit (heen en terug), het ticket en een drankje aangeboden.

Het is een unieke kans om onze Flames aan het werk te zien en hen naar de overwinning te schreeuwen. De meisjes rekenen op uw steun in Zwolle! Klik hier om je in te schrijven en het fantastisch voetbalfeest mee te maken! 

Om je warm te maken, maakten enkele van de Red Flames al een leuk filmpje. Yana Daniëls - tussen studies en voetbal door ook buschauffeur bij De Lijn - ging er zelfs met de bus van de Rode Duivels vandoor. Bekijk het hier:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties