Zetten Flames Jan Breydel in vuur en vlam?

Zetten Flames Jan Breydel in vuur en vlam?
Foto: © SC

De Belgian Red Flames nemen het straks in een oefenpot op tegen Arras, een Franse eersteklasser. "Die oefenwedstrijd wordt een goede graadmeter tegen een fysiek sterke ploeg", aldus Red Flame Janice Cayman.

Door Aernout Van Lindt

De Belgian Red Flames zijn in volle voorbereiding op de wedstrijd in en tegen Nederland binnen exact een maand in Zwolle. Wist u trouwens dat de Flames negen bussen inleggen om u daar mee naartoe te pakken? Meer daarover HIER.

Arras is een ploeg uit de lagere middenmoot van de Franse eerste klasse, maar toch een niet te onderschatten tegenstander weet Janice Cayman, zelf ook in Frankrijk actief. Lees haar Frans avontuur in DIT ARTIKEL.

“Fysiek goede graadmeter voor Nederland”

“De wedstrijd wordt zeker niet makkelijk”, beseft de aanvalster van de Red Flames. “Arras speelt zeer fysiek. Niet altijd even proper, maar wel fel en met toch veel kwaliteit. Het is ook opletten, want ze hanteren vaak de lange bal.”

Alles bij de Red Flames staat natuurlijk in het teken van de wedstrijd in Zwolle volgende maand. “En met oog op die wedstrijd is het op fysiek vlak een goede graadmeter voor Nederland. We zullen onze duelkracht al kunnen aanscherpen.”

Om 14 uur begint de wedstrijd tegen Arras op terrein 6 van Club Brugge. Schitteren onze Red Flames met Jan Breydel op de achtergrond? Dat komt u straks van ons te weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties