Berrier: "Misschien blijf ik wel nog een tijdje in Oostende"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Berrier: "Misschien blijf ik wel nog een tijdje in Oostende"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende wil morgen (nog eens) stunten tegen KRC Genk. Ook Franck Berrier vindt stilaan zijn draai in het Albertpark. "Ik heb nog een contract voor twee seizoenen, maar misschien blijf ik wel langer hangen."

Cédric De Volder in Oostende

KRC Genk moet morgen de versterkte burcht aan de Belgische kust ontwrichten om door te stoten naar de halve finales van de Cofidis Cup. KV Oostende - ondertussen al bijna zeker van het behoud in de Jupiler Pro League - heeft echter geen zin om geschenkjes uit te delen.

"Ik geloof alvast in een bekerstunt", lacht Franck Berrier. "Bovendien zou zo'n kwalificatie het team ook deugd doen. Onze coach had tijd nodig om naar een perfect spelsysteem te zoeken, maar de resultaten beginnen te volgen."

"Kwalificatie zou team deugd doen"

De 29-jarige Fransman begon het seizoen bij Zulte Waregem. Is er een groot verschil met KVO? "Het klinkt misschien vreemd, maar eigenlijk niet. Essevee speelt dan wel voor de prijzen, terwijl ons doel het behoud is. Maar ik vond vanaf dag één dezelfde warmte terug."

De kans is bovendien groot dat de middenvelder ook volgend seizoen nog in het shirt van The Kustboys voetbalt. Berrier heeft nog een contract voor twee seizoenen, maar kan weg bij een degradatie. "Maar misschien blijf ik hier wel langer hangen." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties