Reactie Odjidja: "Puntenverlies rechtzetten tegen Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 25 reacties
Odjidja: "Puntenverlies rechtzetten tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Club blijft achter met 1 op 6 na wedstrijden tegen Waasland-Beveren en Lierse. Vadis Odjidja hoopt dit puntenverlies recht te zetten met een overwinning op het veld van zijn ex- club Anderlecht.

Door Robby Morren

Club beet de tanden stuk op een strijdlustig Lierse dat in blessuretijd de gelijkmaker op het scorebord zette. "We kwamen pas na twintig minuten in de match. Tijdens de rust heeft de coach een aantal dingen bijgesteld en de tweede helft liep het een stuk beter. We kwamen op voorsprong en we hadden heel veel kansen om een tweede doelpunt te scoren. Als dat was gelukt, hadden we de wedstrijd rustig kunnen uitspelen."

"Ach, als we efficiënter omspringen met onze kansen, wordt het gewoon 0-2 en dan volgt wellicht ook nog een derde doelpunt. Het bleef 0-1 en dan weet je dat dit een gevaarlijke stand is."

Odjidja zelf wisselde tijdens de wedstrijd van positie. "Tijdens de match werd er bijgesteld waardoor ik wat meer verdedigend moest voetballen. Het maakt mij niet uit waar ik sta, ik speel waar de coach mij nodig heeft. Als wij zijn richtlijnen naleven, dan loopt het ook op het veld."

Anderlecht

Club Brugge staat zondag voor de moeilijke verplaatsing naar Anderlecht, een ex-club van Odjidja. "Ik heb al een paar keer tegen hen gevoetbald ondertussen. Het is dan ook niet meer zo speciaal als de eerste keer. Ik hoop dat we dit puntenverlies tegen Anderlecht kunnen rechtzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties