Pakt Vercauteren uit met stunt tegen ex-team?

Pakt Vercauteren uit met stunt tegen ex-team?
Foto: © SC

Franky Vercauteren is weer aan het werk en mag het in zijn eerste match onmiddellijk opnemen tegen het team waar hij zijn grootste sportieve successen boekte als speler. Toch zal het niet makkelijk worden voor de coryfee.

Vercauteren moet immers een hele rits spelers missen. De Witte is geschorst. Iddi, Prodell, Van Damme, Van Loo en Cordaro zijn geblesseerd. Daardoor zit nieuwkomer Kosanovic direct in de selectie en is jeugdspeler Vanlerberghe een eerste keer opgeroepen. Steven De Petter zal waarschijnlijk direct in de basis beginnen na zes maanden blessureleed.

Vrijdag raakte ook bekend dat KV Jonathan Legear voor zes maanden binnenhaalde. Een verrassende carrièremove van de voormalige paars-witte flankspeler. Tegen zijn ex-team is hij echter nog niet speelgerechtigd.

Veel minder problemen bij Anderlecht. Enkel Matias Suarez revalideert nog, maar voor de rest heeft Van den Brom al zijn spelers ter beschikking. Er zal dus weinig gewijzigd worden ten opzichte van de match tegen Zulte Waregem. Er zijn ook nog geen nieuwkomers, al wordt Thorgan Hazard nog steeds fameus opgevrijd, maar Essevee ligt dwars.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 99 euro verdien je 99,6 euro als favoriet Anderlecht de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van KV, dan kan je dat maar liefst 285 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties