Spaanse pers blijft speculeren over transfersom Neymar: "Duurste speler ooit?"

Caroline Tonnelier
| 17 reacties
Spaanse pers blijft speculeren over transfersom Neymar: "Duurste speler ooit?"
Foto: © SC

In de Spaanse pers werd de voorbije maanden al heel wat gezegd en geschreven over de kostprijs van Barcelona-aanwinst Neymar. Nu wordt beweerd dat de Braziliaan 95 miljoen euro gekost heeft, wat hem de duurste speler ooit zou maken.

Volgens El Mundo heeft de overgang van Neymar Barcelona 95 miljoen euro gekost, 38 miljoen meer dan officieel gecommuniceerd. Het extra bedrag zou onder meer naar de zaakwaarnemers en familie van Neymar gegaan zijn in de vorm van commissielonen en honoraria. De krant zou zich voor het bericht baseren op officiële documenten die het in handen gekregen heeft. Het genoemde bedrag zou meer zijn dan de 94 miljoen euro die Real voor Ronaldo betaalde en de 91 voor Bale (al zijn er ook bronnen die het over 100 miljoen euro hebben).

Barcelona zelf ontkende alvast het bericht en blijft erbij dat de transfersom van Neymar 57 miljoen euro was. Overigens beweerde dezelfde journalist die vandaag over een kostprijs van 95 miljoen euro spreekt enkele maanden geleden nog dat Neymar 170 miljoen euro had gekost. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties