"Laatste woorden van Van Geneugden? Hou OH Leuven in eerste klasse"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
"Laatste woorden van Van Geneugden? Hou OH Leuven in eerste klasse"
Foto: © SC

Ronny Van Geneugden kreeg vandaag zijn C4 bij Oud-Heverlee Leuven. De teleustellende resultaten deden de oefenmeester de das om. "De alarmbel ging al eerder af", beseft ook Mohamed Messoudi.

Door Cédric De Volder

Ook Mohamed Messoudi beaamt dat het ontslag van Ronny Van Geneugden allesbehalve als een verrassing kwam. De fusieclub zakte de afgelopen weken weg en staat momenteel zelfs op een heikele voorlaatste plaats.

"En toch vind ik het enorm jammer dat Van Geneugden moet opstappen", aldus de middenvelder in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik had een enorm goede band met hem. Ronny haalde me tenslotte naar Den Dreef en gaf me opnieuw een kans."

"Ronny bracht spelersgroep op de hoogte"

"Het afscheid verliep dan ook in een raar sfeertje", gaat Messoudi verder. "Ronny heeft de spelersgroep op de hoogte gebracht van zijn ontslag. Al toonde hij zich nog eventjes een grote meneer. 'Hou OHL in eerste klasse', liet hij nog weten."

De alarmbellen gingen enkele weken geleden al af bij de fusieclub. Zorgde de nederlaag op Mambourg voor de spreekwoordelijke druppel? "En wat een dom verlies, hé. Maar er zijn nog amper acht wedstrijden te spelen. Bovendien heeft OHL alles nog in eigen handen."

"Herman Vermeulen zal nu wel overnemen"

"Maar dan moeten we zaterdag wel punten pakken tegen Zulte Waregem", besluit de 30-jarige Antwerpenaar. "Ik hoop dat de spelers klaar zijn om, onder welke coach dan ook, te strijden. Of ik al iets weet omtrent de opvolging in de dug-out? Herman Vermeulen zal wel eventjes overnemen, denk ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties