Neven (Lommel): "Geladen wedstrijd op komst"

Neven (Lommel): "Geladen wedstrijd op komst"
Foto: © SC

Lommel United trekt zondagmiddag naar Dessel Sport. Voor beide ploegen een nieuwe start in de derde periode. Vooral Lommel United wil opnieuw een gooi doen naar een eindrondeticket, maar dan moet Dessel het kind van de rekening worden.

Door Dirk Pieters

Glenn Neven beseft dat het alvast geen simpele wedstrijd zal worden. “Het zal een geladen wedstrijd worden. We gaan vol voor de winst, maar Dessel zal zich ongetwijfeld willen herpakken op eigen veld na de nederlaag vorige week. Beide ploegen die willen winnen, dat moet een mooie wedstrijd opleveren”, aldus Neven aan Voetbalkrant.com.

Lommel United is niet goed uit de startblokken geschoten na Nieuwjaar, maar nu met de start van de derde periode kan het terug van nul beginnen. “We zijn misschien geen favoriet, maar dat wil niet zeggen dat we geen rol van betekenis kunnen spelen. In de tweede periode waren we er ook dicht bij en ik hoop dat we nu opnieuw een gooi kunnen doen naar de periodetitel."

"Het voordeel is dat bij ons niets moet, maar alles mag. Voor ploegen als Moeskroen en Sint-Truiden is het meer van moeten en dat kan misschien in ons voordeel spelen. We zullen alles geven en dan zien we wel waar we stranden", is Neven hoopvol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties