Reactie "Ik weet niet of ik blijf, de transferperiode loopt nog zes dagen"

Tamara Vereecken
| 2 reacties
"Ik weet niet of ik blijf, de transferperiode loopt nog zes dagen"
Foto: © SC

David Pollet was teleurgesteld na het verlies tegen Cercle Brugge, maar toonde zich meteen ook nuchter en strijdvaardig voor de komende weken. Al wilde hij nog niet met zoveel woorden gezegd hebben dat hij dan zelf nog bij Charleroi zal zijn.

Door Tamara Vereecken

De analyse van de wedstrijd tegen Cercle is eigenlijk vrij eenvoudig volgens Charleroi-speler David Pollet. “Zij waren efficiënter dan wij en de doelpunten die wij maakten, waren niet geldig, voila. Wij hebben geprobeerd om hoger te spelen maar we geraakten te veel uit organisatie. We slaagden er niet in de match nog te doen kantelen.”

Charleroi kwam naar Brugge met een zes op zes op zak en ze hadden er graag een iets langere reeks van gemaakt. Dat leek ook te gaan gebeuren, maar de Zebra’s slaagden er niet in om een heel sterke eerste helft te verzilveren. “Spijtig dat we na die goeie cijfers vandaag toch verliezen, maar het is nu zo. Het is natuurlijk jammer want als we hier wonnen, waren we toch een pak geruster. Nu moeten we gewoon proberen de drie punten te pakken bij de volgende thuismatch,” aldus David Pollet.

Blijven of toch transfer?

Er was heel wat te doen rond een eventuele transfer van de Charleroi-spits de afgelopen weken. Kan je al iets meer zeggen, blijf je nu bij Charleroi? “We zullen zien, de transferperiode loopt nog zes dagen.”
Dus er is een kans dat je nog vertrekt? “Natuurlijk is er een mogelijkheid, er zijn geïnteresseerde clubs. Ik moet die opties bekijken en ook met de clubleiding spreken, we zullen zien. Op dit moment weet ik het niet.”

Denk je dat het moment juist is nu om te transfereren? “Ik zal alleen vertrekken als ik echt voel dat het een stap voorwaarts is, dat het me naar een hoger niveau zal brengen.” Komt de interesse uit het buitenland of uit België? “Ik weet het niet (lacht).”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties