Chelsea scoort niet, doelpuntenfestival in Villa Park

Caroline Tonnelier
| 5 reacties
Chelsea scoort niet, doelpuntenfestival in Villa Park
Foto: © SC

Aston Villa heeft na een waar doelpuntenfestival met 4-3 gewonnen van West Bromwich Albion. Benteke was goed voor een assist en een doelpunt. Chelsea bleef thuis steken op een scoreloos gelijkspel tegen het bescheiden West Ham.

Chelsea-West Ham 0-0

Chelsea slaagde er op Stamford Bridge niet in om een stug West Ham te breken. De Londenaars hadden wel een paar kansen om de zege toch naar zich toe te trekken, maar doelman Adrian zat in de weg op pogingen van Eto’o, Terry en Oscar. De ploeg van Hazard, die de volledige match speelde, verliest zo twee belangrijke punten in de titelstrijd.

Aston Villa-West Bromwich Albion 4-3

Voor spektakel moest men vanavond in Villa Park zijn. Na nog geen tien minuten spelen stonden de bezoekers verrassend 0-2 voor dankzij een vroege openingstreffer van Brunt en een owngoal van Delph. Nog voor het halfuur was de thuisploeg alweer op gelijke hoogte gekomen dankzij Weimann en Bacuna. Voor de pauze vond Delph, op aangeven van Benteke, de weg naar het juiste doel, maar ook WBA scoorde nog eens. Mulumbu zorgde voor de 3-3 ruststand. Het laatste woord was uiteindelijk voor Benteke, die vanop de stip de 4-3 eindstand vastlegde.

Overige uitslag:

Sunderland-Stoke 1-0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties