Verdeling tickets Rode Duivels voortaan via puntensysteem

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Verdeling tickets Rode Duivels voortaan via puntensysteem
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Hoewel het WK voor onze Rode Duivels nog moet beginnen, maakt de Belgische voetbalbond nu al werk van de kwalificatiecampagne voor Euro 2016. Grote nieuwigheid is de verdeling van tickets via een puntensysteem.

De ticketverkoop zal volgens een gloednieuw puntensysteem gebeuren in plaats van de abonnementenverkoop en het Gold- en Black lidmaatschap dat tot nu werd toegepast. Doel van het nieuwe systeem is de trouwe fans belonen en hen een grotere kans bieden op tickets voor de Rode Duivels.

Hoe gaat het puntensysteem precies in zijn werk:

  • Fans die over een abonnement beschikten en/of lid waren tijdens de vorige campagne, starten het nieuwe systeem met bonuspunten.
  • Abonnees (all-in/qualifiers) starten respectievelijk met drie en twee bonuspunten. Woonde je ook kwalificatie- of vriendschappelijke wedstrijden bij in het buitenland, dan start je met een bonus van 0,5 punt per wedstrijd. Wedstrijden op het WK in Brazilië leveren geen extra punten op. Gold-leden starten met 1,25 bonuspunten, Black-leden met één punt.
  • Was je abonnee en/of lid tijdens de vorige campagne, contacteer dan je clubverantwoordelijke. Hij/zij zal 1895 inlichten, waarna je bonuspunten actief worden.
  • Tijdens de nieuwe campagne zal je extra punten kunnen verzamelen. Een wedstrijd van de Belgian Red Flames of de Nationale Beloften levert een bijkomend punt op, net als unieke acties, die later worden aangekondigd.

Op basis van dit puntensysteem worden tickets dan aan de man gebracht. 40 % van de beschikbare tickets wordt verdeeld over de fans met het hoogst aantal punten. De resterende 60 % wordt verdeeld over de andere fans, waarbij iedereen regelmatig aan de beurt komt.

Voor meer informatie kan je terecht op de site van de Belgische voetbalbond via volgende link:

http://www.belgianfootball.be/nl/lid-worden

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties