Interview Pourié: "Het verleden, daar praat ik niet meer over"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Pourié: "Het verleden, daar praat ik niet meer over"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Marvin Pourié maakte woensdag een droomdebuut voor Zulte Waregem. Hij scoorde de enige treffer in het bekerduel tegen AA Gent. De Duitser wil bij Essevee zijn carrière nieuw leven inblazen en vooral niet aan het verleden denken.

Sander De Graeve in Waregem

De Duitser heeft een woelig verleden. Vooral tijdens een uitleenbeurt aan 1860 München maakte hij het bont. Daar werd hij wegens opstootjes op training uit de ploeg gezet. "Dat is het verleden, dat kan me niets meer schelen. Zelfs iets wat gisteren of eergisteren gebeurde maakt me nu al niets meer uit. Ik kijk altijd naar de toekomst." De wilde Pourié is wel rustiger geworden. "De tijd verandert je, hé."

Ook over zijn half jaar bij Kopenhagen, dat hem momenteel uitleent aan Zulte Waregem, wil hij niets kwijt. "Dat is een volledig ander verhaal." Hij kon deze zomer ook al naar Zulte Waregem, maar koos toch voor de Deense ploeg. "Andere voorstellen, andere onderhandelingen. Dat gebeurt nu eenmaal in voetbal, maar daar moeten we ons geen zorgen over maken. Uiteindelijk ben ik hier nu."

Zijn doelen bij Zulte Waregem spreekt hij nogmaals uit. "Ik wil de stap zetten en zoveel mogelijk goals maken. Als team is de dubbel het doel. Daar geloof ik echt in, ja. De Play-offs, daar zijn we al zeker van. Daar zitten wel sterke teams in, maar als we ons niveau van in de beker halen moet dat lukken." Zondag ontmoet hij met Lokeren al één van de teams die op weg is om Play-off I te halen. "Of ik verwacht in de basis te staan? Ik verwacht veel dingen", lacht de sympathieke Duitser. "Uiteindelijk is het mijn beslissing niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties