Mourinho: "Hazard verdient meer erkenning voor prestaties"

bart ver elst
| 6 reacties
Mourinho: "Hazard verdient meer erkenning voor prestaties"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na alweer een lyrische prestatie van Eden Hazard in de wedstrijd tegen Newcastle, doet José Mourinho een opmerkelijke uitspraak over zijn prestaties van de voorbije maanden.

“Hazard heeft al meerdere wedstrijden zoals vandaag gespeeld. Het enige verschil is dat hij vandaag drie keer scoorde, terwijl hij dat in andere wedstrijden niet deed. Hij moest al meer erkenning gekregen hebben door zijn spel de voorbije weken en maanden”, opent Mourinho na de wedstrijd tegen Newcastle.

Hazard maakte in de wedstrijd tegen Newcastle zijn eerste hattrick voor Chelsea. Momenteel zit de vleugelaanvaller al aan 12 goals en 6 assists. Vorig seizoen kwam onze Rode Duivel ‘slechts’ aan 9 doelpunten. “Onbegrijpelijk dat een jonge speler zoals Eden nog geen speler van de maand is geweest in Engeland. Ik weet dus niet of het iets met zijn persoon zelf te maken heeft, of dat er hier zoveel buitenaardse spelers rondlopen in de Engelse competitie.” Vrij verrassend dus voor de flamboyante Portugees.

Over de wedstrijd zelf wou de Chelsea-coach nog kwijt dat hij niet tevreden was over de eerste helft. “We speelden niet goed in de eerste helft. Newcastle stond goed georganiseerd te voetballen, maar dankzij de individuele acties van Eden konden we toch met een 2-0 voorsprong gaan rusten. In de tweede helft hebben we de wedstrijd goed gecontroleerd en uitgespeeld”, besluit Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties