Sterke Hazard dirigeert Chelsea naar overwinning

bart ver elst
| 15 reacties

Na het zware verlies van Arsenal kon Chelsea over Arsenal springen in het klassement. Het deed dat ook met een glansprestatie van Eden Hazard. De score werd 3-0 voor the Blues.

Eden Hazard is dé man in vorm bij Chelsea. Dat bewees de jonge Rode Duivel vandaag opnieuw met een uitmuntende prestatie tegen Newcastle. Na 27 minuten kon Hazard zijn eerste van de wedstrijd maken. Niet veel later kon Hazard de 0-2 maken na een prachtig uitgespeelde counter van Chelsea.

In de tweede helft kreeg Hazard de kans om zijn eerste hattrick voor Chelsea compleet te maken. Vanaf de stip miste hij niet en zo stond na een dik uur zijn hattrick op het scorebord. In de 85e minuut kreeg Hazard een applausvervanging en werd vervangen door Schürrle. Chelsea springt na deze overwinning naar de eerste plaats in het klassement, want ook Manchester City liet dure punten liggen.