Reactie Aline Zeler na België - Polen: "Woensdag zal elk detail tellen"

Aline Zeler na België - Polen: "Woensdag zal elk detail tellen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgian Red Flames wonnen met het kleinste verschil van Polen. "Een zege die belangrijk is voor het vertrouwen", aldus Aline Zeler.

Aernout Van Lindt in Oostakker

De oefenwedstrijd tegen polen stond namelijk volledig in het teken van de clash in en tegen Nederland aanstaande woensdag. Dan willen de Belgian Red Flames de Oranje Leeuwinnen verslaan. "We hebben gewonnen en dat was het belangrijkste vandaag", aldus de speelster van Standard Fémina na de partij tegen de Polen.

"Het is ook goed dat we op een synthetisch veld konden oefenen, want woensdag spelen we tegen Nederland ook op zo'n veld. We hebben een aantal goede kansen gehad, met een bal op de lat ook onder andere. We speelden goed, enkel de passing kan misschien nog iets beter."

"Geen druk tegen Nederland"

Woensdag volgt de clash met Nederland. "Iedereen is gemotiveerd voor die wedstrijd. Er staat geen druk op ons tegen Nederland, we gaan hard werken en er alles aan doen om daar iets te gaan rapen."

"Door de BeNe League hebben we meer topwedstrijden kunnen spelen tegen Ajax en Twente. Daardoor hebben we als speelsters allemaal extra ervaring, die we woensdag goed zullen kunnen gebruiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties