PSG laat geen steek vallen tegen Ariël Jacobs

Nicola Cantoro
| 1 reacties
PSG laat geen steek vallen tegen Ariël Jacobs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ibrahimovic en co hebben zoals verwacht de drie punten thuisgehouden tegen het Valenciennes van trainer Ariël Jacobs. Lavezzi en Ibrahimovic waren de hoofdrolspelers. Ook ex- Beerschot-speler Kagelmacher liet zich opmerken, maar dan in negatieve zin.

Na amper vijf minuten moest Valenciennes-verdediger Kagelmacher, ex-Beerschot, al een bal keren op de lijn. De toon was meteen gezet. Nog voor het kwartier was Ibra er twee keer dicht bij, maar zijn schot stond nog niet op scherp. Na 18 minuten probeerde de Zweed het dan maar via een vrije trap. De bal kwam via de muur terecht in de voeten van Lavezzi. De Argentijn twijfelde niet en zette PSG verdiend op voorsprong.

Jacobs en co mochten blij zijn dat het maar met een 1-0-achterstand de rust in mocht. De ‘dikke’ Ronaldo keek vanop de tribunes toe hoe PSG doordrukte na de rust. Deze keer was het wel raak voor Ibrahimovic. Menez bediende de Zweed die zoals vanouds deze keer wel de weg naar doel vond.

De match was gespeeld en voor Valenciennes, de op twee na laatste in de Ligue 1, was het zaak om de score te beperken. Kagelmacher had het daar niet zo op begrepen. Waar de Uruguayaan nog op de lijn wat geluk kende en de bal kon wegwerken in het begin van de match, liep het nu volledig fout. Lavezzi liep de flank af op snelheid en legde terug. Kagelmacher werkte ongelukkig in eigen doel voor een aanstormende Ibrahimovic.

De 3-0 bleef op het bord staan. Jacobs, wiens ploeg bij wijlen aardig meespeelde, was kansloos tegen de autoritaire leider in de Ligue 1. PSG loopt zo acht punten uit op Monaco. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties