Reactie Gent-spelers: "Geen commentaar"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
Gent-spelers: "Geen commentaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het gelijkspel tegen Sporting Lokeren zwegen de spelers van AA Gent in alle talen. Blijkbaar een beslissing die zaterdag reeds in groep genomen werd. Manager Louwagie en coach Rednic waren niet op de hoogte.

Sander De Graeve in Gent

Één voor één passeerden de Gent-spelers de verzamelde pers na het gelijkspel tegen Sporting Lokeren. "No interview", "Je ne peux pas parler", "Geen commentaar." Kapitein Christophe Lepoint kwam als eerste. "J'arrive", aldus de kale middenvelder. Hem kregen we uiteindelijk niet meer te zien. De reacties waren dus nog magerder dan het vertoonde spel.

Coach Rednic gaf aan dat hij niet op de hoogte was. "Gisteren hebben ze samengezeten en blijkbaar hebben ze die beslissing genomen." Een gelukkige actie vond hij het niet. "Ik kan er niets aan doen, het is hun beslissing. De laatste tijd werd er vooral negatief geschreven over Gent. Ik ga er natuurlijk niet mee akkoord, de pers is de verbinding tussen de supporters en de spelers."

Ook algemeen manager Michel Louwagie gaf aan dat er met de spelers gesproken zou worden. "Een gevecht met de pers kan je toch niet winnen. Ik ben wel tevreden dat ze als groep een beslissing namen. Het is echter niet de juiste manier."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties