Mission JPL: Moeskroen-Péruwelz

bart ver elst
| 4 reacties
Mission JPL: Moeskroen-Péruwelz
Foto: © SC

De titelstrijd in tweede klasse is ongemeen spannend. Vier clubs komen nog in aanmerking om rechtstreeks naar het hoogste niveau te promoveren. Vandaag neemt Voetbalkrant.com Moeskroen-Péruwelz onder de loep met speler Vincent Provoost.

Na de 0-1 overwinning op het veld van Eupen afgelopen vrijdag, staat Moeskroen-Péruwelz op een gedeelde tweede plaats met Eupen in het klassement. “Deze wedstrijd gaf een vertimmerd beeld weer. We kwamen al snel met tien te staan en dan komt het vooral op verdedigen aan. Uiteindelijk kunnen we toch die 0-1 maken en is dat mooi meegenomen”, aldus Provoost.

Volgens Provoost zal het een heel spannende strijd worden om de titel in tweede klasse. “Het zijn vier heel sterke ploegen. Westerlo heeft natuurlijk het voordeel dat ze twee punten meer hebben dan wij. Het komt er op neer dat elke ploeg zo weinig mogelijk steken mag laten vallen, dus dat wordt opletten want alle ploegen staan ontzettend dicht bij elkaar”, zegt de middenvelder van Moeskroen-Péruwelz.

Toppers thuis

Moeskroen-Péruwelz heeft nog een vrij tot zeer moeilijk programma voor de boeg met wedstrijden tegen Westerlo, Sint-Truiden, Tubeke en RWDM Brussels. Provoost: “Ons grote voordeel is dat we nog thuis tegen Sint-Truiden en Westerlo mogen spelen, misschien zal dat net het verschil maken. De overwinning tegen Eupen heeft ons ook vertrouwen gegeven.”

Over zijn eigen ambities heeft de ex-middenvelder van Club Brugge en Roeselare het ook nog even. “Ik ben net 30 jaar geworden, maar ik heb nog steeds de ambitie om in eerste klasse te spelen. Het zou fijn zijn moest dat met Moeskroen-Péruwelz kunnen gebeuren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 0-0 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties