Real Sociedad op zoek naar stunt tegen Barcelona

Redactie
| 3 reacties
Real Sociedad op zoek naar stunt tegen Barcelona
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u de hele avond lang genieten van voetbal in Frankrijk, Italië, Nederland en Spanje. Mis het niet!

Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid staan allen samen op kop in de Spaanse competitie. Elk nieuw puntenverlies kan vanaf nu dodelijk zijn. Maar Barcelona - dat vandaag al aan de slag mag/moet - kan met een winstpartij de druk wel op Atlético zetten.

Pakken de Catalanen uit met een glansprestatie, gesterkt door de winst in de Champions League? Of blijkt Real Sociedad een zwart beest voor Barça? Vanaf 20 uur kan u het live volgen.

In Nederland wil PSV uitpakken met een klinkende overwinning, maar ook NEC Nijmegen kan de puntjes goed gebruiken. En in Italië wil Roma de druk op Juventus houden door in Bologna geen steek te laten vallen.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Komt er een stunt?

Waag een gokje via Unibet. Als Sociedad voorbij Barcelona raakt, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 450 euro! Zelfs een gelijkspel kan maar liefst 204 euro zorgen - Een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties