Reactie Ryan: "Ik had op mijn lijn moeten blijven staan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Ryan: "Ik had op mijn lijn moeten blijven staan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge hield vanmiddag een schietoefening op het veld van OH Leuven. Toch was er ook plaats voor teleurstelling in de blauw-zwarte rangen. "Maar het is ook goed als we volgende week de nul houden", aldus Mathew Ryan.

Cédric De Volder in Leuven

Mathew Ryan moest immers twee tegendoelpunten toestaan aan Den Dreef. Vooral bij de goal van Romain Reynaud zag de Australiër er niet goed uit. "Ik zat op dat moment nog met dat eerste tegendoelpunt in het achterhoofd", bekent de doelman na afloop. "Ik was dus niet voor de volle honderd procent geconcentreerd en had gewoon op mijn lijn moeten blijven staan."

"Klein kloofje geslagen met de derde plaats"

Ondertussen is het al acht competitieduels geleden dat Club nog eens de nul op het bord hield. "Dat is toch teleurstellend", aldus Ryan. "Maar we doen er alles aan om geen doelpunten te slikken, hoor. Voor mij is het ook goed als we volgende week de nul houden." (knipoogt)

Volgende zondag komt Standard immers op bezoek op Olympia. Is Club op dit moment de enige ploeg die de Rouches kan afstoppen? "Ik kijk enkel naar Club en stel vast dat we elke ploeg kunnen verslaan. Bovendien hebben we een klein kloofje geslagen met de derde plaats, hé. Hopelijk kunnen we de druk bij Standard nog wat verhogen. Club kan het vertrouwen omzetten in een overwinning."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties