Vadis: "Halve kansjes leveren nu doelpunten op"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Vadis: "Halve kansjes leveren nu doelpunten op"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge had vanmiddag amper moeite met OH Leuven. Vadis Odjidja-Ofoe zette naar goede gewoonte de lijnen uit op het blauw-zwarte middenveld. "Het ging gemakkelijker dan verwacht."

Cédric De Volder in Leuven

Thomas Meunier schoot Club Brugge na amper 44 seconden op voorsprong aan Den Dreef. "Het is dan ook logisch dat de partij een pak gemakkelijker verloopt", aldus Vadis Odjidja-Ofoe. "Nochtans kregen we af te rekenen met een dipje na de 0-4. Ik denk dat de groep enorm volwassen reageerde en uiteindelijk een vijfde goal prikte."

"Belangrijk om Ryan tevreden te houden"

Enkele weken geleden had Club de grootste moeite van de wereld om het doel te vinden. "En  nu leveren zelfs halve kansjes al een doelpunt op", vult Vadis aan. "Maar we beseffen allemaal dat het slechts een kwestie van tijd is. Dit zal niet blijven duren, hé.  Wat het verschil is met het Club van enkele weken geleden? De resultaten volgen en de nadruk ligt op het positieve. Dat maakt een groot verschil."

"Al is het jammer dat we er opnieuw niet in slaagden om de nul op het bord te houden", besluit de middenvelder. "We zullen dat onderwerp deze week wel eens aansnijden in de groep. Of Mathew Ryan met die doelpunten in zijn maag zit? We hebben een heel goede doelman. Het is dus belangrijk om hem nu tevreden te houden. (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties