Reactie Vanderbiest haalt uit: "Scheidsrechter flikt ons keer op keer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Vanderbiest haalt uit: "Scheidsrechter flikt ons keer op keer"
Foto: © SC

KV Oostende pakt gisteren de volle buit tegen Lierse SK. Toch kon Fred Vanderbiest het niet laten om de scheidsrechter van dienst een veeg uit de pan te geven. "Die kerel flikt ons keer op keer."

Cédric De Volder in Oostende

Fred Vanderbiest was niet te spreken over de prestatie van Christophe Delacour. "Ik heb lange tijd gezwegen", aldus de oefenmeester van the Kustboys. "Maar nu is het genoeg. De scheidsrechter was de zwakste man op het veld. En het is niet de eerste keer, hé. Datzelfde mannetje flikte ons in de halve finale van de Cofidis Cup tegen Sporting Lokeren. En datzelfde mannetje flikte ons vorig seizoen in diezelfde beker tegen Cercle Brugge."

"KVO en Lierse zijn niet zomaar middenmoters"

"Er zat dus nog meer spektakel in de partij", gaat Vanderbiest verder. "KV Oostende en Lierse SK hebben laten zien dat ze een meerwaarde toevoegen aan eerste klasse. Deze teams zijn niet zomaar middenmoters. Ik ben dan ook enorm trots op mijn groep. De jongens slaagden er in om drie maal uit een verloren positie terug te keren."

KV Oostende staat nu wel heel dicht bij het behoud. "En dat drie wedstrijden voor het einde", besluit de coach. "Als ik dat acht maanden geleden had beweerd, stak men me voor enkele jaren weg." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties