Club - Standard breaking news in Israël: "Heel mijn land kijkt zondag mee"

Club - Standard breaking news in Israël: "Heel mijn land kijkt zondag mee"
Foto: © SC

België en Israël zijn tegen elkaar ingeloot voor de voorrondes van het EK 2016 in Frankrijk. Meteen kijken ze in dat land ook wat meer naar België. De topper tussen Club Brugge en Standard komt op een gelegen moment. Dat laat Lior Refaelov alvast weten.

"In Israël is de wedstrijd tussen mij en Guy Luzon breaking news. Ze gaan Club Brugge - Standard zelfs live uitzenden op televisie", geeft Lior Refaelov mee op de website van Club Brugge. "Het is al sinds het begin van de week hét gespreksonderwerp in mijn land."

De vraag is of Refaelov er zelf bij zal zijn, want hij viel uit in de wedstrijd tegen OHL. "Ik hoop het alvast, want dit is een van de matchen van het jaar. Ik wil me tonen, heel mijn land kijkt mee. Dit is een topwedstrijd, alles moet wijken."

"Schrijf Anderlecht nog niet af"

En het is ook maar de vraag of Club Brugge dit Standard iets in de weg kan leggen. "We willen ze graag hun tweede nederlaag op rij toedienen, maar we weten dat ze een goed team hebben. Verliezen staat niet in Luzon zijn woordenboek. Het komt er nu op aan de kloof met Standard niet groter te laten worden voor de play-offs. Ik schrijf ook Anderlecht nog niet af."

Nochtans lijkt Brugge kandidaat 1 om Standard het vuur aan de schenen te leggen: "Het zelfvertrouwen neemt wekelijks toe in de groep. Het harde werken op training loont, de schakels passen in elkaar nu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties