Preud'homme: "Odjidja weegt nu op het spel van Club"

Nicola Cantoro
| 31 reacties
Preud'homme: "Odjidja weegt nu op het spel van Club"
Foto: © SC

Vadis Odjidja is na een moeilijke periode bij Club Brugge volledig aan het ontbolsteren onder Preud'homme. De Club Brugge-trainer is tevreden met de ontwikkeling die zijn middenvelder heeft meegemaakt dit seizoen. Dat liet hij vandaag weten op de persconferentie in Brugge.

Nicola Cantoro in Brugge

“Wij proberen voor elke speler de beste positie op het veld en de beste benadering buiten het veld te vinden. Met de éne speler is dat al meer nodig met de andere. Ik ben heel tevreden met de ontwikkeling die Odjidja heeft meegemaakt. Nu weegt hij op het spel van Club Brugge”, zei Michel Preud’homme.

Odjidja kende een heel moeilijke periode. De prestaties lieten te wensen over en tot overmaat van ramp ging de Club-speler in de clinch met alles rondom zich: supporters, journalisten en interim-trainer Philippe Clément. Nu lijkt het onder Preud’homme allemaal wel te lukken voor Vadis-Odjidja. “Ik heb ook gezien dat Odjidja een mindere periode heeft gekend, dan is het aan mij en de rest van de staf om ervoor te zorgen dat hij er weer bovenop komt.”

Op de vraag of het wegvallen van Victor Vazquez iets te maken heeft met de goede prestaties was Preud’homme heel kort. “Ik denk dat Vadis ook goed was toen Vazquez speelde. Ze hebben samen schitterende wedstrijden gespeeld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties