Interview Raman: "Gent moet het eerst en vooral zelf doen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Raman: "Gent moet het eerst en vooral zelf doen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman hoopt KAA Gent zondag te plezieren met een overwinning tegen KRC Genk. Toch blijft de dribbelkont op zijn hoede. "Kortrijk wil de volle buit pakken, maar de Buffalo's moeten het vooral zelf doen, hé."

Cédric De Volder in Kortrijk

Benito Raman geraakt net op tijd speelklaar voor het treffen met KRC Genk. De huurling van KAA Gent kampte de voorbije weken met een veelvoud aan blessures. "Het was altijd wel iets", aldus de flankaanvaller. "De ene keer incasseerde ik een trap, dan werkte een slecht veld me tegen en zelfs de doelman van de tegenstander bezorgde me al een blessure. Maar ik voel me klaar om opnieuw te knallen. Ik voel dan wel nog reactie aan de binnenkant van de voet, maar dat is niet langer hinderlijk."

De Kerels staan zondag voor de (wellicht) laatste topper van het seizoen. De troepen van Hein Vanhaezebrouck zijn immers al veroordeeld tot het spelen van play-off 2. "En ik verwacht dan ook meteen een leuke wedstrijd tegen Genk", gaat Raman verder. "De tegenstander hinkt wellicht op twee gedachten, hé. Ik verwacht eigenlijk wel een overwinning. Genk heeft toch een dipje, terwijl wij de voorbije weken uit het dal zijn gekropen."

"Gent wilde me tijdens wintermercato al terughalen"

"In mijn ogen zie ik KAA Gent dan ook nog play-off 1 halen", gaat de huurling verder. "Of ik een pronostiekje durf wagen voor de partij tussen KAA Gent en Zulte Waregem? Ik gok in dat geval op een gelijkspel. Ik hoorde trouwens al enkele spelers van Gent de voorbije dagen. Ze hopen allemaal dat we een tandje bijsteken, maar nogmaals: ze moeten het eerst en vooral zelf doen."

Het is geen geheim dat er in de Arteveldestad luidop gedroomd wordt over een Europees ticket. In dat opzicht kan Raman zijn moederclub een stap vooruit helpen. "Ik ben er klaar voor om er door te breken", knipoogt de flankaanvaller. "Ik maakte de voorbije maanden een pak progressie bij KVK en voel nu echt dat ik er klaar voor ben. En zo'n Europees ticket zou leuk zijn, hé. Gent probeerde me tijdens de wintermercato trouwens al terug te krijgen, maar KVK was niet akkoord."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties