Nasri in de bres voor Kompany: "Scheidsrechter vergiste zich"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Nasri in de bres voor Kompany: "Scheidsrechter vergiste zich"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vincent Kompany kreeg afgelopen weekend de halve voetbalwereld over zich heen. De Rode Duivel ging eventjes door het lint nadat hij een rood karton onder de neus kreeg geduwd. Maar Samir Nasri springt in de bres voor zijn aanvoerder.

Vincent Kompany was het allesbehalve eens met zijn rode kaart. De aanvoerder had de doorgebroken Nikica Jelavic dan wel neergehaald, maar was van mening dat de aanvaller een eerdere four beging. De Rode Duivel verliet vervolgens het veld met een obsceen gebaar en liet een voetafdruk achter op de muur van het stadion van Hull City.

"Jelavic maakte eerste overtreding"

"Maar eigenlijk vergiste de scheidrechter zich", aldus Samir Nasri in Manchester Evening News. "Kompany begaat dan wel een fout op Jelavic, maar de aanvaller maakte de eerste overtreding. Vincent wilde dan gewoon voorkomen dat Jelavic op onze doelman zou afstormen."

Maar eind goed, al goed: the Noisy Neighbours wonnen uiteindelijk met 0-2 op het veld van Hull City. "We wilden natuurlijk iets terugdoen voor Kompany", besluit de Franse middenvelder. "Al maakt het eigenlijk niet uit. City heeft ook de kwaliteiten om een wedstrijd te winnen met tien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties