Boussoufa en co lopen verder uit na zware nederlaag Spartak

Lokomotiv Moskou heeft vanmiddag een goede zaak in de Russische titelstrijd. Het won zelf met 3-0 van Ural, terwijl nummer drie Spartak met zware 4-0 cijfers de boot inging bij Krasnodar.

Koploper Lokomotiv Moskou, met Boussoufa in de basis, besliste de wedstrijd al in het openingskwartier. Een own-goal van Belozerov en een doelpunt van N’Doye een minuut later zorgden voor de 2-0 voorsprong. In het slotkwartier zorgde Tkachev nog voor de 3-0. Boussoufa was op dat moment al vervangen: hij werd bij de rust gewisseld. Bij de bezoekers werd  de ongelukkige Belozerov kort voor het einde van de match ook nog uitgesloten met een tweede gele kaart.

Spartak Moskou leed een verrassende en zware nederlaag op het veld van middenmoter Krasnodar. Het werd liefst 4-0. Ook hier werd de wedstrijd al vroeg in een beslissende plooi gelegd. Twee doelpunten van Ari zetten João Carlos en co al na negen minuten op een 2-0 achterstand. Het werd nog pijnlijker voor de bezoekers: Wanderson net na het halfuur en opnieuw Ari vroeg in de tweede helft zorgden voor de harde 4-0 cijfers.