Seedorf weet van geen ultimatum

Seedorf weet van geen ultimatum
Foto: © SC

Clarence Seedorf moest 6 op 6 pakken tegen Lazio en Fiorentina, maar zag dat objectief zondag al in de kiem gescoord. AC Milan kwam immers niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de Romeinen. Toch heeft Seedorf nog geen schrik voor zijn postje, zegt hij zelf.

Nochtans waren er uit het clubbestuur duidelijke signalen gekomen dat Seedorf maar beter de volle buit pakte. "Ik heb geen signalen van de president of directeur ontvangen dat mij een ultimatum is gesteld", aldus Seedorf bij Sky.

Seedorf moet echter ook wel La Gazzetto dello Sport gelezen hebben verleden week. Daarin uitten de spelers (anoniem natuurlijk) hun kritiek op de Nederlandse trainer. Zo zou Balotelli te veel vertroeteld worden en net die zat zondag op de bank. Hij mocht wel invallen en dat voor de Japanner Honda, die het daarmee ook niet eens was. "Het is niet zo dat ik Balotelli vertroetel. Het is als met zonen: soms heeft de ene net iets meer aandacht nodig de ander", vertelde hij. Tegen Lazio stond dan weer wel Pazzini in de spits.. "Ik dacht dat wij met zijn spelkenmerken Lazio meer pijn konden doen. Galliani heeft gezegd dat hij blij zou zijn als we met slecht voetbal zouden winnen, dus als we zo blijven voetballen, dan krijgen we hem wel aan het glimlachen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties