Hoofdsponsor geeft Ajax zes maand ademruimte

Hoofdsponsor geeft Ajax zes maand ademruimte
Foto: © SC

Goed nieuws voor Ajax: hoofdsponsor Aegon gaat nog zes maanden langer door, tot eind 2014. Op die manier hebben de Amsterdammers wat ademruimte bij het zoeken naar een nieuwe hoofdsponsor.

Voor de duidelijkheid: er is geen onmin tussen Aegon en Ajax. De sponsor gaat nog minstens tot 2017 door als sponsor, en er zit een optie in het contract tot 2018. Maar als hoofsponsor/shirtsponsor stopte het bedrijf normaal gezien eind dit seizoen.

Nu heeft het evenwel ingestemd met een eenmalige verlenging van dat contract tot eind 2014. Met die deal is een bedrag van drie miljoen euro gemoeid, laat de club weten. "We hebben mooie resultaten bereikt en hechten er waarde aan dat er een goede opvolger komt, vandaar dit extra half jaar als hoofdsponsor laat CEO van Aegon Nederland Marco Keim weten.

"Met de nodige rust verder"

Ook bij Ajax zijn ze bij monde van directeur marketing en ex-doelman Edwin van der Sar heel blij: "Ze helpen ons enorm met deze verlenging. We hadden meer tijd nodig en nu kunnen we met vertrouwen en de nodige rust verder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties