Ancelotti begrijpt fluitconcerten aan het adres van Ronaldo niet

Ancelotti begrijpt fluitconcerten aan het adres van Ronaldo niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid haalde gisteren fors uit tegen Rayo Vallecano: het werd liefst 5-0. Toch waren de supporters niet helemaal tevreden: verschillende spelers, waaronder Cristiano Ronaldo, werden getrakteerd op fluitconcerten vanuit het publiek.

De twee opeenvolgende nederlagen, tegen Barcelona en Sevilla, zitten de Real-supporters blijkbaar hoog. Enkele spelers moesten het gisteren meermaals ontgelden. Zo werd Karim Benzema, die in beide matchen een aantal kansen de nek omwrong, getrakteerd op gefluit vanuit de tribunes. Ook Diego Lopéz lijkt het verkorven te hebben bij vele Real-fans. Al voor de wedstrijd werd gepleit voor een terugkeer van Casillas onder de lat.

Niet alleen Benzema en Diego Lopéz werden gisteren uitgefloten. Zelfs Cristiano Ronaldo, die de ban gisteren brak met het openingsdoelpunt, moest het ontgelden. De supporters vonden in de slotfase dat hij beter had kunnen afleggen, terwijl de Portugees voor eigen succes ging en zo miste. Coach Ancelotti kon de actie van de fans tegenover de sterspeler van Real maar moeilijk begrijpen. “Het is niet logisch dat Ronaldo wordt uitgefloten. Het is onvoorstelbaar. We hebben de steun van iedereen nodig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties