Rode Duivels naar Brazilië - wie ligt op koers voor het WK?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 46 reacties
Rode Duivels naar Brazilië - wie ligt op koers voor het WK?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK in Brazilië nadert met rasse schreden en de Belgische voetballers proberen zich in allerbeste omstandigheden voor te bereiden voor het eerste grote toernooi in 12 jaar. Iedere week lijst Voetbalkrant.com prestaties van enkele Rode Duivels voor u op.

Zware blessures

Tijdens de voorbije week was er meer slecht nieuws te bespeuren dan iets anders. Christian Benteke viel uit met een achillespeesblessure, en de eerste keuze van Wilmots in de spits mocht quasi meteen een kruis maken over het WK.

Benteke was niet de enige Rode Duivel die een zware blessure opliep. Koen Casteels liep in het duel met Hertha Berlijn een zware knieblessure op, en ook hij ziet het WK zo goed als zeker aan zijn neus voorbij gaan.

Alderweireld valt op

Maar toch was er ook beter nieuws te bespeuren op de Europese velden. Zo dropte Diego Simeone Toby Alderweireld nog eens in de basis bij Atlético Madrid. Onze landgenoot stelde niet teleur en bedankte met een hele sterke prestatie voor het vertrouwen van zijn coach.

Feest in Everton

Ook de Belgische internationals van Everton staken zich niet weg. Romelu Lukaku knalde de 2-0 tegen de touwen, terwijl Kevin Mirallas Mikel Arteta tot een eigen doelpunt dwong. The Toffees haalden het zo met 3-0 van Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties