Wie bekert verder in de Europa League?

Redactie
| 1 reacties
Wie bekert verder in de Europa League?
Foto: © SC

Nog acht kandidaten zijn er om met de hoofdprijs in de Europa League aan de haal te gaan. Na de heenwedstrijden zijn we al wat wijzer geworden, vanavond valt het doek voor vier teams.

Na de heenwestrijden van vanavond weten we al veel meer over hoe de competitie in de Europa League zich zal gaan ontwikkelen. AZ moet alvast met zekerheid flink aan de bak in Lissabaon, om een 0-1 uit de heenwedstrijd op te halen.

Het Porto van Steven Defour staat er dan wat beter voor: zij wonnen hun heenwedstrijd met het kleinste verschil en moeten nu in Sevilla die voorsprong met hand en tand verdedigen. Juventus en Basel deden in de heenwedstrijden goede zaken, houden zij dat vol? U komt het vanavond allemaal te weten!

Komen er nog verrassingen uit de boot?

Als Lyon of AZ zich nog kunnen plaatsen voor de halve finales, kan je rijk worden. In het geval van AZ levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je 600 euro op. Denk je eerder dat de stunt van Lyon komt? Dan mag je ook 600 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties