Huysegems tevreden in A-League: "Heb zelfs al aanbieding van topclub op zak"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Huysegems tevreden in A-League: "Heb zelfs al aanbieding van topclub op zak"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stein Huysegems is aan zijn laatste weken bezig bij Wellington Phoenix. De aanvaller kwam niet tot een overeenkomst met de Nieuw-Zeelandse club, maar blijft misschien gewoon in de A-League voetballen. "Ik heb een concreet voorstel van een topclub op zak."

Stein Huysegems sloeg in 2012 de deur van het Lisp achter zich dicht voor een avontuur in Nieuw-Zeeland. De aanvaller tekende een overeenkomst voor twee seizoenen bij Wellington Phoenix en maakte sindsdien het mooie weer in de A-League (Wellington speelt in de Australische competitie, nvdr.).

Ook trainer wil me bij Wellington houden

"Aanvankelijk had ik het lastig", aldus Huysegems in Gazet van Antwerpen. "Vooral die lange reisafstanden waren moeilijk verteerbaar. Maar in mijn tweede seizoen stond ik steevast in de basis en deed ik de netten zelfs tien keer trillen. De trainer wil me hier houden, maar ik kwam niet tot een overeenkomst met de club. Er werd me een contract voor één seizoen aangeboden, maar ik vraag er twee."

Toch betekent dit niet meteen het afscheid van de 31-jarige voormalige Rode Duivel in Australië. "Ik voel me goed in de A-League en er tonen enkele clubs interesse. Ik heb zelfs een aanbod van een topclub op zak die momenteel in de play-offs speelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties