"Mourinho wil Courtois als nummer één naar Chelsea halen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
"Mourinho wil Courtois als nummer één naar Chelsea halen"
Foto: © Photonews

José Mourinho wil Thibaut Courtois volgend seizoen naar Stamford Bridge halen. De Rode Duivel maakte de voorbije maanden ook indruk op de Portugees. Is het rijk van Petr Cech uit?

Het lijkt stilaan dé soap van het (tussen)seizoen te gaan worden. Bij welk team staat Thibaut Courtois volgend seizoen tussen de palen? De Rode Duivel verdedigt al drie seizoenen het doelvlak van Atlético Madrid, maar is eigendom van Chelsea. Enig probleem: Petr Cech, die andere topper in Londense loondienst.

Maar The Sunday Times lijkt José Mourinho te hebben doorgrond. Volgens het Britse dagblad wil the Special One Courtois naar Stamford Bridge halen. De doelman gaf eerder al aan dat zijn toekomst in handen van the Blues ligt, maar heeft geen zin om op de bank te zitten in Londen.

Ben tevreden dat ik keuze niet moet maken

Een terugkeer impliceert dus automatisch een vertrek van Cech. Al lijkt ook de schouderoperatie bij de Tsjech er voor iets tussen te zitten. "Ik ben al lang tevreden dat ik de keuze tussen Petr en Thibaut niet moeten maken", liet invallersdoelman Mark Schwarzer eerder al optekenen. Mourinho heeft die dus blijkbaar al gemaakt...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties