Brendan Rodgers geeft titeldroom Liverpool op

Mattias Verhaeghe
| 17 reacties
Brendan Rodgers geeft titeldroom Liverpool op
Foto: © Photonews

Liverpool-trainer Brendan Rodgers ziet het niet meer goedkomen na het dramatische gelijkspel op Crystal Palace. Volgens hem wint Manchester City de Engelse landstitel.

Liverpool likt zijn wonden nadat het gisteren een 0-3-voorsprong nog uit handen gaf tegen Crystal Palace. Daarmee lijkt de titeldroom volledig over te zijn voor de troepen van Rodgers. Dat bevestigt de trainer ook zelf.

“We hadden moeten winnen om City onder druk te houden, maar dat hebben we dus niet gedaan. Ik twijfel er niet aan dat City zijn resterende twee thuismatchen zal winnen en dus kampioen wordt. Voor Liverpool is het afgelopen”, aldus Rodgers in de Engelse pers.

City wint zijn resterende twee thuiswedstrijden. Voor Liverpool is het afgelopen

“Ik ben ontzettend ontgoocheld. 78 minuten lang waren we outstanding en speelden we zoals het moest. Achterin liep het goed, we controleerden het spel en werden niet echt verontrust. Maar plots stuikte de defensie als een kaartenhuisje in elkaar.”

“Momenteel zit iedereen in zak en as. In de kleedkamer kon je een speld horen vallen. Als we straks terugblikken op het seizoen, kunnen we concluderen dat het een fantastische campagne was, maar dat neemt de pijn niet weg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties