Zaakwaarnemer schenkt klare wijn: "Chelsea wil dat Courtois nieuw contract tekent"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Zaakwaarnemer schenkt klare wijn: "Chelsea wil dat Courtois nieuw contract tekent"
Foto: © Photonews

De soap rond Thibaut Courtois is al enkele maanden bezig, maar lijkt nog lang niet ten einde. Volgens Christophe Henrotay liggen de zaken nochtans simpel. "Chelsea wil dat Courtois een nieuw contract tekent."

Thibaut Courtois verdedigde de voorbije drie seizoenen het doelvlak van Atlético Madrid. De Rode Duivel is dan wel eigendom van the Blues, maar er leek niets in de weg te liggen om de huurovereenkomst bij los Colchoneros met een seizoen te verlengen. Tot de blessure - en wellicht ook de operatie - van Petr Cech.

De huidige titularisdoelman van Chelsea haalt wellicht de start van de nieuwe voetbaljaargang niet door een kwaal aan de schouder. José Mourinho wil dan ook Courtois naar Londen halen. "Maar we hebben nog niets gehoord van Mourinho", aldus Christophe Henrotay in de Spaanse media. "Thibaut tekende destijds een contract in Londen, dus wil hij ook graag voor Chelsea voetballen."

Courtois heeft een goed contact met Chelsea

Maar zo ver is het dus nog lang niet. Courtois gaf de voorbije maanden zelf ook al meermaals aan dat hij het naar zijn zin heeft in de Spaanse hoofdstad. Een terugkeer of niet, volgens de zaakwaarnemer van de doelman is één ding alvast duidelijk. "Het lijkt me logisch dat Chelsea wil dat Courtois een nieuw contract tekent. En Thibaut en ik hebben een goed contact met the Blues."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties