Reactie Bruno hoopt op meer: "Ik wil blijven staan"

Bruno hoopt op meer: "Ik wil blijven staan"
Foto: © Photonews

Massimo Bruno is de X-factor van Anderlecht de laatste twee wedstrijden. Een bijna afgeschreven factor, maar de aanvaller laat zien dat hij nog leeft en belangrijk is in de titelstrijd. Hij kan zelfs Mitrovic op de bank doen belanden.

Johan Walckiers in Anderlecht

Twee goals en een puntgave prestatie als aanvaller. Kan Hasi nog om hem heen als basisspeler? "(lacht) Ik weet het niet. Ik hoop in ieder geval van niet", aldus de man die weken op de bank verkommerde. "Ik wil de laatste twee matchen ook in de ploeg staan en beslissend zijn. We speelden niet goed de eerste twintig minuten, maar na mijn goal ging het vanzelf."

Na mijn goal ging het vanzelf

Anderlecht veranderde het geweer van schouder, zakte in en speelde het uit op de snelheid van zijn aanvallers. "De coach zei ons van anders te gaan spelen en dat werkte heel goed. We hebben snelheid vooraan en daar moesten we gebruik van maken. Maar ik blijf kalm en hopelijk blijf ik staan. Dat Mitrovic er straks weer bij is? Dat is een luxeprobleem voor de coach. Het is toch goed dat in deze fase van de competitie de concurrentie groot is?", zei Bruno. "Maar natuurlijk wil ik blijven staan. De trainer moet ook gezien hebben dat het goed draaide met Cyriac. Hij hield de bal bij en ik kon daarvan profiteren."

Toch lijkt zijn bankzittersstatuut iets gebroken te hebben, want de 20-jarige spits vierde zijn goals eerder ingetogen. "Dat is misschien wel waar. Ik verwijt niets aan de vorige trainer, maar als bankzitter voelde ik me toch minder."

Hoffenheim? Geen commentaar

En er wordt zelfs gesproken over een vertrek naar Hoffenheim waar hij al medische testen zou afgelegd hebben. "Daar is een communiqué over verstuurd en ik ga daar ook niet meer uitleg over geven", antwoordde hij mysterieus. Wat de geruchten nog wat voedt dus...

Maar Bruno heeft wel nog een geweldige kans om zijn tweede opeenvolgende titel te gaan vieren. "Het worden nog twee moeilijke matchen. Zulte Waregem heeft thuis nog niet verloren. We moeten daar een resultaat gaan zoeken, wat niet evident is. Maar het doet wel deugd en we gaan alles geven voor die twee laatste matchen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties