Zet Anderlecht straks Standard en Club onder druk?

Zet Anderlecht straks Standard en Club onder druk?
Foto: © Photonews

Genk stak eerder deze play-offs serieuze stokken in de wielen van Anderlecht. Kunnen ze die stunt nog eens herhalen in het Astridpark en paars-wit zo goed als uittellen? Of staan de Brusselaars straks op de eerste plaats?

Het is immers mogelijk mits een puntendeling in Standard-Club Brugge. Maar dan moeten de jongens van Besnik Hasi zelf wel winnen van de Limburgers. En Hasi kan daarbij waarschijnlijk geen beroep doen op Andy Najar, die met een knieblessure sukkelt. Massimo Bruno komt in de ploeg, maar het valt af te wachten of het als vervanger van Mitrovic of Najar zal zijn.

Op rechts kan Hasi immers ook nog Gillet zetten en vooraan kan hij Pollet ook nog plaatsen en Bruno rechts. "We hebben genoeg alternatieven", aldus Hasi. "We wachten trouwens nog af of Najar fit zal geraken."

Alles wat we nu doen zal van belang zijn voor het volgend seizoen

Emilio Ferrera, die zijn contract bij Genk zal verlengen, heeft met Genk nog weinig te winnen, maar ziet de wedstrijd al als voorbereiding op volgend seizoen. "Anderlecht heeft een aantal goede wedstrijden afgewisseld met mindere prestaties", zegt de geboren Brusselaar. "Maar zij hebben zich herpakt, getuige hun winst op Brugge. Het kan dus alle kanten uit."

"Het komt erop aan om te 'kapitaliseren' met het oog op later. Alles wat we nu doen zal van belang zijn voor het volgende seizoen. Het is nu zaak om de play-offs zo goed mogelijk af te sluiten. Maar winnen is belangrijk. Wij reizen naar Anderlecht om iets te bereiken : in de organisatie, in het spel, in de punten en in de statistieken," keek Ferrera vooruit naar de wedstrijd van zondag.

Kan Genk straks terug stunten?

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al 234 euro op. Denk je eerder dat het een gelijkspel wordt? Dan mag je 213 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties