Wenger mysterieus over toekomst Vermaelen: "Ligt nog onder contract, maar..."

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Wenger mysterieus over toekomst Vermaelen: "Ligt nog onder contract, maar..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speelt Thomas Vermaelen volgend seizoen nog bij Arsenal? Het lijkt er hoe langer hoe meer op dat de Rode Duivel deze zomer andere oorden zal opzoeken. Op de persconferentie voorafgaand op de finale van de FA Cup besprak Arsène Wenger de situatie van zijn verdediger.

Toen men aan de Franse oefenmeester vroeg of Vermaelen ook volgend seizoen nog in het shirt van The Gunners zou spelen, klonk het antwoord van Wenger vrij mysterieus. “Ik ga het vandaag niet over transfers hebben. Normaal zou ik ‘neen’ zeggen omdat Thomas nog onder contract ligt, maar…”

De coach van Arsenal liet het achterste van zijn tong niet zien, maar het feit dat hij niet met honderd procent zekerheid durft aan te geven dat Vermaelen ook volgend seizoen nog in het Emirates Stadium speelt, geeft aan dat een transfer zeker en vast tot de mogelijkheden behoort.

Mertesacker-Koscielny

Vermaelen gaf de voorbije weken en maanden meermaals aan dat hij graag vaker aan spelen wil toekomen. Bij Arsenal ligt dat moeilijk, aangezien het duo Mertersacker-Koscielny onze landgenoot al zo goed als een volledig jaar op de bank houdt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties