België favoriet, maar Chadli waarschuwt: "Het wordt niet makkelijk"

België favoriet, maar Chadli waarschuwt: "Het wordt niet makkelijk"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zijn de favoriet in hun WK-groep. Dat beseft ook Nacer Chadli, al waarschuwt hij dat er geen makkelijke tegenstanders zijn in Brazilië.

Door Robby Morren

Van WK-koorts geen spoor bij Chadli. “Ik heb tijdens de voorbije weken eigenlijk niet aan het WK gedacht. Ik heb me volledig op mijn club geconcentreerd.”

Het ganse land verwacht dat België vrij eenvoudig door de groepsfase walst, maar Chadli waarschuwt. “Het wordt niet makkelijk. We hebben een goede loting, we spelen in de groepsfase niet tegen de sterkste tegenstanders. Toch moeten we opletten. Er zijn geen makkelijke opdrachten.”

Ik ben fier om voor België te spelen

“We hebben een grote ploeg, maar we zullen toch voor iedereen moeten opletten. Het tornooi zal geslaagd zijn als we spelen zoals we dat bij onze clubs doen. Ik heb persoonlijk veel geleerd het afgelopen seizoen.”

De grote verwachtingen zorgen niet voor extra druk bij de Tottenham-speler. “Ik voel geen extra druk. Ik ben gewoon fier om voor België te spelen. Het is een eer om op het WK te mogen voetballen.”

Of Chadli op een basisstek mag rekenen, is niet zeker. “Er zijn spelers die bijna alles hebben gespeeld tijdens de kwalificatiecampagne, er zijn certitudes. Voor de overige plaatsen wordt het vechten, de concurrentie is groot.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties