Transfergeruchten van de Dag: 27/05

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Transfergeruchten van de Dag: 27/05
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen zit er op en de zomerbreak is in zicht. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Kersvers AA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck wil zijn ‘eigen’ team smeden in de Ghelamco Arena en heeft één van zijn wensen kenbaar gemaakt. Sven Kums, waarmee hij nog samenwerkte bij KV Kortrijk, zou hoog op het verlanglijstje staan. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Waasland-Beveren zou dan weer een akkoord naderen met Club Brugge over het aantrekken van Ivan Trickovski. Dat weet Het Laatste Nieuws. De Macedoniër speelde afgelopen seizoen al op huurbasis op de Freethiel. 

Bob Peeters trekt de deur dan weer definitief achter zich dicht in het Waasland. Volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad zet onze landgenoot vandaag zijn handtekening bij de Engelse tweedeklasser Charlton, één van de clubs van Standard-voorzitter Roland Duchâtelet.

Als vervanger voor Peeters circuleren overigens twee namen op de Freethiel, zo weet Het Nieuwsblad. Harm van Veldhoven is eerste keus, terwijl Guido Brepoels plan-B zou zijn.

Bij Liverpool maakte men dan weer een einde aan alle geruchten rond de coach. Brendan Rodgers, die The Reds afgelopen seizoen naar een knappe tweede plaats leidde, verlengde zijn contract tot medio 2018.

En we blijven bij de trainers. Clarence Seedorf lijkt na amper een half seizoen alweer te mogen opkrassen bij zijn grote liefde AC Milan. Volgens La Gazzetta dello Sport zette de Rossoneri haar veldheer op de keien. Het is wel nog wachten op officieel nieuws.

Louis Van Gaal wil graag Arda Turan weghalen bij Atlético Madrid. De Turk verlengde onlangs nog zijn contract tot 2017 bij de Madrilenen.

Paris Saint-Germain hoopt dan weer om Dani Alves naar het Parc des Princes te halen. FC Barcelona staat niet afkerig tegenover een vertrek van de Braziliaanse flankverdediger, maar hing al een prijskaartje van zo'n vijftien miljoen euro rond zijn nek. Een peulschil voor de Franse miljonairen...

Ook de Italiaanse media is ervan overtuigd: Romelu Lukaku zal volgend seizoen voor Borussia Dortmund voetballen. Gelb und Schwarz liet immers de interesse in Ciro Immobile van Torino varen om alle pijlen om de Rode Duivel te richten.

Tottenham Hotspur hoopt dan weer het voetballeven van Rio Ferdinand met een seizoen te verlengen. De verdediger denkt immers aan zijn pensioen, maar the Spurs hopen hem te overtuigen om uit te bollen op White Hart Lane.

Yaya Touré zou aangegeven hebben dat hij graag voor PSG zou spelen. De middenvelder voelt zich niet meer goed bij Manchester City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties