Volksfeest: Rode Duivels trainen onder stralende zon

Volksfeest: Rode Duivels trainen onder stralende zon
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Toeters en bellen, gezangen. Enkel de confetti ontbreekt om er carnaval van te maken, dus houden we het op een volksfeest. De Rode Duivels trainen voor het laatst in Westkapelle, met veel fans.

Timothy Collard in Westkapelle

Gisteren waren er al enkele duizenden mensen in vreselijk weer, vandaag is het volksfeest rond de Rode Duivels opnieuw een tandje hoger geschakeld. Ook goed nieuws: de zon tekent present en zorgt zo voor een aangenaam sfeertje.

De fans zingen, dansen en springen en maken van een training zo ware folklore - de Duivelsgekte neemt elke dag toe. Alle Duivels zijn overigens aan het trainen, inclusief de drie doelmannen - alle pijntjes van de voorbije dagen zijn achter de rug.

Rest de vraag: wie speelt morgen tegen Tunesië? In doel vermoedelijk Thibaut Courtois, tenzij de bondscoach alsnog een kans wil geven aan Simon Mignolet om zich eens te bewijzen.

En daarvoor? Vandaag speelden deze 10 zonder hesje: Vermaelen, Lombaerts, Ciman, Vanden Borre, Witsel, Chadli, De Bruyne, Mertens, Januzaj en Lukaku. Een voorbode? Dat komen we misschien later wel te weten van onze reporter ter plaatse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties