Cillessen in doel, eerste wedstrijd Oranje gaat verloren

Redactie
| 18 reacties
Cillessen in doel, eerste wedstrijd Oranje gaat verloren
Foto: © Photonews

Het geloof in Nederland op het WK is bijzonder klein. Oranje zit in een aartsmoeilijke groep en lijkt zijn eerste wedstrijd te zullen gaan verliezen. Daar bent u alvast van overtuigd.

De kans is alvast wel groot dat Jasper Cillessen in doel zal starten voor de Nederlanders: ongeveer 5 op 6 zien in hem de eerste goalie in de eerste wedstrijd, een minderheid denkt aan Vorm (12%) of Krul (4%).

Maar wie ook in doel staat: de eerste wedstrijd lijkt een verlieswedstrijd te gaan worden voor Oranje. Niet minder dan 88% van de internationale wedders ziet Spanje gewoon de zege pakken, onze noorderburen zijn dus absoluut geen favoriet.

Zuinige overwinning?

Een zuinige overwinning zou het volgens de gokkers gaan worden. De top vijf van exacte scores zoals voorspeld door de wedders ziet er namelijk als volgt uit:

1. 1-0 voor Spanje

2. 2-0 voor Spanje

3. 2-1 voor Spanje

4. 1-1 gelijkspel

5. 1-0 voor Nederland 

En wat denkt u?

Wordt het terug zoals in de finale van in Zuid-Afrika? Bij een 1-0 voor Spanje kan uw gratis bonus van 60 euro via ons al meteen 369 euro worden. En wat als Nederland uitpakt met een stevige overwinning? 1260 euro bij een 0-2, meer dan 3000 euro bij 0-3! Speel dus mee via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties