Groep A: Brazilië op een drafje, spanning om plek 2

Redactie
| 2 reacties
Groep A: Brazilië op een drafje, spanning om plek 2
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK staat nu wel echt op beginnen. Wij nemen alle groepen vooraf even onder de loep en wikken en wegen de kansen. In groep A lijkt Brazilië incontournable, voor plek 2 wordt het veel spannender.

Brazilië is in eigen land een van de topfavorieten op eindwinst. Dat ze hun groep gaan overleven, lijkt dan ook bijzonder logisch. Voor de tweede plaats is er veel minder consensus: het lijkt een spannende strijd te gaan worden tussen Mexico en Kroatië.

Kameroen de verrassing?

Aan Kameroen lijkt niemand te denken. De kans dat zij vierde worden in de groep lijkt bijzonder groot. Toch kunnen zij beginnen tegen Mexico en mits een stunt daarna uitkijken wat ze doen tegen de twee andere teams uit de groep. Kroatië heeft de pech dat het tegen het thuisland moet beginnen en daarna mogelijk echt aan de bak moeten.

Echte verrassingen?

Wat denkt u? Kan Brazilië er uit gaan in de eerste ronde? Met een gratis bonus van 60 euro krijgt u al 1860 euro voor plaatsing van Kroatië & Mexico, maar als u geloof hecht aan de kansen van Kameroen kan het bedrag zelfs boven de 5000 euro stijgen. Speel dus nu zeker mee!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties