Interview Dembele blesseerde Origi: "Het was moeilijk voor mij"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Dembele blesseerde Origi: "Het was moeilijk voor mij"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Even opschudding op traning bij de Rode Duivels toen Divock Origi geblesseerd moest weggebracht worden. De aanvaller was onzacht in contact gekomen met Moussa Dembele, die zich daar bijzonder schuldig over voelde.

Robby Morren in Mogi das Cruzes

Het moet gezegd, de Rode Duivels trainden bijzonder scherp. De intensiteit lag hoog en dat eiste zijn tol. Zowel Origi als De Bruyne moesten naar de kant voor verzorging. 

“Ik wilde voor de bal gaan en ik raakte zijn voet. Het was toch wel even moeilijk voor mij", gaf Dembele toe. "Ik kon moeilijk inschatten hoe zwaar de blessure was."

"Iedereen is belangrijk, maar Divock is heel goed bezig op training. Het zou heel jammer zijn als ik mijn aandeel zou hebben in zijn blessure. Ik vroeg hem onmiddellijk hoe het ging en hij stak zijn duim omhoog. Daarna was ik toch wat meer gerust en kon ik weer vrijer trainen.” 

Verder onderzoek moet de precieze ernst van de blessure nog uitwijzen, maar de bondscoach liet al weten dat het wellicht niet al te ernstig zal zijn.

“De laatste weken was het sowieso al best intens op training. De coach is daar ook blij mee. De wedstrijden komen eraan en je ziet dat iedereen er heel veel zin in heeft. Jullie hebben zelf gezien dat er een positieve agressiviteit was op training.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties