Wilmots: "Kompany morgen opnieuw op training"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Wilmots: "Kompany morgen opnieuw op training"
Foto: © Photonews

Vincent Kompany verscheen gisteren en vandaag niet op training bij de Rode Duivels. De aanvoerder heeft een blessure aan de lies. Na de geheimzinnigheid van gisteren gaf Wilmots nu wél uitleg over de ernst van de blessure.

Sander De Graeve in Mogi das Cruzes

"Vincent heeft eergisteren in de laatste vijf minuten iets gevoeld aan de lies, hij kon niet meer voluit sprinten. Hij dacht dat het 's nachts wel zou over gaan, maar dat was niet het geval. Gisteren en vandaag volgde hij een individueel programma met Lieven Maesschalck", aldus Wilmots.

"Morgen is hij normaal gezien opnieuw op training. Of hij zondag kan spelen? Als hij niet kan, komt er een andere in de plaats, zo simpel is het. Ik ben geen dokter, maar ik weet dat je moet opletten met spierblessures."

Gisteren verliet Wilmots kwaad een VRT-interview toen de vraag over Kompany kwam. "Dat was zo afgesproken. Ik wou het nieuws niet exclusief aan één tv-station geven, iedereen gelijk voor de wet."

Ook over Simon Mignolet was er nieuws. "Hij heeft een snee in de vinger. Het doet wat pijn, maar er is niets geraakt. Hij trainde gisteren al met de veldspelers en zal dat vandaag ook nog doen. We hebben met Bossut en Courtois twee doelmannen paraat. Hoe hij het doet in de oefeningen op balbezit? Perfect."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties