Onbegrip in kamp-Casteels: "Het is niet de bedoeling dat Koen op bank gaat zitten bij Hoffenheim"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Onbegrip in kamp-Casteels: "Het is niet de bedoeling dat Koen op bank gaat zitten bij Hoffenheim"
Foto: © Photonews

Paniek in het kamp van Koen Casteels. TSG 1899 Hoffenheim betaalde namelijk 5,5 miljoen euro voor een nieuwe doelman. "Ik begrijp dit helemaal niet. Koen tekende zopas een nieuw contract voor vier seizoenen."

TSG 1899 Hoffenheim plukte Oliver Baumann weg bij SC Freiburg. Pikant detail: de club van Koen Casteels legde 5,5 miljoen euro op tafel. En dat bedrag tover je niet tevoorschijn om een bankzitter te halen. En dat zijn exact de kopzorgen waar Nico Vaesen dezer dagen mee kampt.

"Koen tekende zes maanden geleden een nieuw contract voor vier seizoenen bij Hoffenheim", legt de zaakwaarnemer in Sport/Voetbalmagazine. "Het is de bedoeling dat Koen zich als nummer één blijft ontwikkelen. Op die manier kan Hoffenheim hem dan doorverkopen aan een topclub."

Koen tekende nieuw contract als nummer één

"Er klopt iets niet als je dan toch een nieuwe doelman koopt", besluit Vaesen. "Het is niet de bedoeling dat Koen op de bank gaat zitten voor Baumann. Hij heeft zich de afgelopen seizoenen ongelooflijk ontwikkeld. Die lijn kan enkel worden doorgetrokken door te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties