De quotes van Mulder van gisteren: "Aangifte doen wegens mishandeling" en "Ik dacht dat je een reus bedoelde"

De quotes van Mulder van gisteren: "Aangifte doen wegens mishandeling" en "Ik dacht dat je een reus bedoelde"
Foto: Photonews

Gisterenavond kregen we opnieuw twee wedstrijden om onze oren geslagen. Wij vatten dagelijks de wedstrijden samen op een ietwat andere manier, vandaag door enkele quotes van Jan Mulder onder de loep te nemen.

Door Aernout Van Lindt

"Aangifte doen wegens mishandeling"

De Fransen gaan er nogal wild in op dit toernooi. Gisteren was het aan Matuidi om het toernooi van een Nigeriaan te eindigen, nog voor het einde van de wedstrijd. Een dubbele beenbreuk, met dank aan een trap vol op de enkel.

Het was niet de eerste keer dat de Fransen hun boekje te buiten gingen, eerder waren er ook al elleboogstoten van Sakho en Giroud. Daarover had Mulder wat in petto in Diabo: "Onmiddellijk aangifte doen bij het politiekantoor wegens mishandeling voor zo elleboogstoten. Als je zoiets doet op straat, dan vlieg je de gevangenis in."

"Ik dacht dat je een reus bedoelde"

We moeten Johan Boskamp gelijk geven: Marco Reus had nog voor een extra pigment kunnen zorgen voor de Duitsers op dit WK. Niet dat Klöse, Müller en co geen stukje kunnen voetballen, maar Reus is een topspits die ze konden gebruiken tegen Algerije om het open te breken.

Opvallend: de manier waarop Boskamp de naam Reus uitsprak. Op z'n Rotterdams. Mulder begreep het niet meteen en vroeg zich luidop af: "Ik dacht dat je een reus bedoelde."

Lees ook 'de film van de openingsmatch' ,'het menu van dag 2' ,'de spelletjes van dag 3' ,'de sporten van dag 4' , 'de sprookjes van dag 5' , 'de stripfiguren van dag 6' , 'de films met DiCaprio van dag 7' , 'de bijbelse figuren van dag 8' , 'de steden van dag 9' ,'het weer van dag 10', 'de Jommekesalbums van dag 11' , 'de Kiekeboesalbums van dag 12' , 'de televisireeksen van dag 13' , 'de muziek van dag 14'  , de quotes van De Saedeleer van dag 15' , 'de dieren van dag 16' en 'de sporters van dag 17' gerust nog eens na.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties