Regi en Rode Duivels op groot scherm tijdens Stayen Cup

Regi en Rode Duivels op groot scherm tijdens Stayen Cup
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roland Duchâtelet heeft zijn eigen toernooitje met zijn eigen clubs in elkaar gebokst. Het weekend van 6 en 7 juli staat helemaal in het teken van de Philips Stayen Cup. Met daarbij: Regi, gratis friet en het WK voetbal op groot scherm. Een happening als nooit tevoren.

De Philips Stayen Cup verwelkomt 5 teams met een sterke band. Standard de Liège (België), Charlton Athletic (Engeland), AD Alcorcòn (Spanje), FC Carl Zeiss Jena (Duitsland) en Újpest FC (Hongarije) hebben een langdurige samenwerking opgestart, met de creatie van een uniek netwerkevent in Europa.

Goede voorbereiding op Champions League

De teams zullen 5 vriendschappelijke wedstrijden van 45 minuten spelen op zaterdag 5 juli (zie kader onderaan) in het vernieuwde Stayen. Op zondag 6 juli heeft het publiek de kans om elke hoekje van de site te bezoeken in een ‘Open Stayen Dag’. Er wordt een stadiontour georganiseerd en de fans hebben de mogelijkheid om de andere faciliteiten van de site te verkennen (commercieel centrum, hotel, business centrum, …). 

Guy Luzon, coach van Standard, ziet het alvast zitten. "We nemen oefenwedstrijden altijd serieus", aldus de oefenmeester van de Rouches. "Het is een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen en op de voorrondewedstrijden van de Champions League."

05/07/14

GAME 1*

Carl Zeiss Jena - Ùjpest

15:00

GAME 2*

Alcorcòn - Carl Zeiss Jena

16:00

GAME 3*

Ùjpest - Alcorcòn

17:00

GAME 4*

STVV - Standard

20:30

GAME 5*

Standard - Charlton

21:30

Het programma werd gewijzigd ten gunste van de Rode Duivels. Zo zal er tussen 18 en 20 uur geen wedstrijd zijn, zodat iedereen op groot scherm naar de match kan kijken.

Om de avond feestelijk af te sluiten opent Regi het vernieuwde Stayen officieel tijdens de Philips Gala Party vanaf 22.30 uur. Iedereen is welkom! Toegang gratis vanaf 22.30 uur.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties